Från bloggen "Parasitstopp"

Socialdemokraterna McDonalds-iserar arbetsrätten för att öka klyftorna och införa C och L:s nyfeodala samhälle

Socialdemokraterna har iom det kommande giftermålet med Centerpartiet och Liberalerna fullbordat sin omvandling till att bli ett nyliberalt parti. Det finns inte ens rester kvar av ett arbetarparti längre. arbetsrätten var den sista lilla lilltån som möjligtvis sossarna hade kvar som rest av att vara ett arbetarparti.

I inget land i väst har klyftorna ökat så mycket som i Sverige. Såsom i alla västländer har de som lever på att få sina inkomster i sömnen (såsom den klassiska liberalen Stuart Mill föraktfullt beskrev de parasiter som nyliberalerna omhuldar). Detta har skett genom att arvsskatten, fastighetsskatten, gåvoskatten, kapitalskatten etc minskats eller helt tagits bort. Bland de som faktiskt utför arbete som bidrar till BNP har samtidigt löneklyftorna ökat:

12

 

Och genom att sossarna med Mp, C och L McDonalds-iserar arbetsrätten så kommer klyftorna öka än mer.  Det ingår i McDonalds affärsmodell att ha så vidriga arbetsvillkor (stress, dåliga löner, dålig arbetsmiljö etc) så att personalen inte stannar så länge. På så sätt kan personalen hela tiden bytas ut och de nya anställda få ingångslön och lönerna hållas ner. På samma sätt kommer sossarnas, L:s, C:s och Mp:s McDonalds-isera alla arbeten. För vilka kommer en arbetsgivare (arbetsköpare är ett bättre ord) försöka bli av med om regeln om att längst anställd inte ska bli uppsagd försvinner? Jo, givetvis de som varit anställda längst som sitter med högst lön.

Och sossarna köper L:s och C:s skitsnack om att detta är för att ”liberalisera” arbetsmarknaden – vilket är ett jävla skitsnack! Personalomsättningen t.ex i privata vårdföretag kommer öka McDonalds-iseras så att aktieägarna kan få en arbetsfri inkomst i sina hängmattor på Bahamas (privata vårdföretag sysslar redan med den tekniken och vårdjobb ses av många redan idag bara som ett genomgångsjobb som man har medan man t.ex pluggar – precis såsom på McDonalds). För nyliberalernas ”frihet” är egentligen bara en återgång till feodalismen där godsherren låg på slottet och sög ut arbetet från de arrenderande eller livegna bönderna – och sossarna är definitivt ett nyliberalt/feodalt parti.

Om nu det var någon som ens hade den minsta lilla tro på att sossarna någonsin varit ett arbetarparti måste de ha förlorat all tro nu. Det enda positiva är väl att sossarna nu definitivt gjort politiskt självmord och att ett vänsteralternativ kan dyka upp (Vänsterpartiet är inget att hoppas på – de har också sålt sig)

 
Annonser